Naslovna / Voditelji / KOS NEVEN

KOS NEVEN

26941326_1607573329308832_752183627_o-225x300

KOS NEVEN

Voditelj joge

mag.cin
Kineziološki fakultet, Medical Yoga Centar
godina
sati joge
sati edukacije

"Smatram da pored svakog problema u životu stoji istovremeno i rješenje. Joga nam pomaže prepoznati ga. Posvećen sam cijeloživotnom učenju i traganju za istinom. Područja moga interesa su nutricionizam, tjelesna aktivnost, psihologija uspjeha.Moj životni moto je“ If you are willing to do only things that are easy, life will be hard. But, if you are willing to do what´s hard, life will be easy“"

05 Probava

Nakon srednje škole u Sisku završio sam Kinezilološki fakultet u Zagrebu. Tijekom života bavio sam se raznim sportovima poput atletike, odbojke, nogometa, kuglanja, rukometa.ništa me nije zaokupilo kao joga, s kojom sam se prvi puta susreo pri kraju studija.  Strast prema pokretu i jogi kao načinu izražavanja svoje osobnosti  dovela me do Medical Yoga Centra gdje sam završio obuku za voditelja te postao učitelj joge u medical yoga centru.


Bavim se jogom jer me inspirira da živim svoj život svijesnije i ispunjenije. Uživam u svakom trenutnku kroz jogu. Meni u suštini  joga predstavlja jedan vid  slobode, otpuštanja  i prihvaćanja života. Svojim polaznicima želim prenjeti osjećaj mira koji mi donosi joga, kako na samoj prostirci tako i općenito u životu. Smatram da pronalaženje unutrašnjeg mira čovjeku omogućuje da postigne ono što želi u životu. Joga u meni potiče autentičnost i otvara mnoge mogućnosti kako na fizičkoj i mentalnoj tako i na duhovnoj razini. Moj cilj je pružiti pomoć svima kojima treba i koji su spremni  da im se pruži pomoć, bez obzira na dosadašnje iskustvo, znanje i sposobnosti te da iskoriste svoj potencijal, i da neprestano istražuju i postaju bolja verzija sebe.

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete