Naslovna / Voditelji / Margareta Magdalenić

Margareta Magdalenić

Megi

Margareta Magdalenić

Voditelj joge

dipl.fizio.
Visoka zdravstvena škola - fizioterapija, Medical Yoga Centar
godina
sati joge
sati edukacije

""Yogu sam otkrila sasvim slučajno i meni osobno donijela je puno dobrobiti, tako da sam jako sretana što ću radeći ovaj posao pomoći i drugima da vježbanjem yoge poboljšaju svoje fizičko,emotivno i psihičko zdravlje""

05 Probava

Od rane mladosti zanimala me rekreacija kao prevencija zdravlja i medicina,te njihova kombinacija,tako da sam se rekreativno uvijek nečim bavila(biciklizam,planinarenje,pilates,rolanje),a za svoje životno zanimanje odabrala sam biti fizioterapeut,tako da sam na Visokoj zdravstvenoj školi,smjer fizioterapija
najviše uživala stječući znanja iz anatomije,raznih kliničkih predmeta medicine i ineziterapije.Diplomirala sam na temu:”Dijagnostika i kineziterapija kod skolioza”.

Volim ljude i individualan pristup ljudima.Kroz svoje radno iskustvo stekla sam znanje za prilagodbu vježbi osobama sa određenim zdravstvenim problemima i ograničenjima,kao i osobama starije životne dobi i djeci.

Ako se želite prijaviti na satove joge, ispunite obrazac za prijavu, a ako imate pitanje o jogi ili našem centru, ispunite obrazac za upit. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
  • Pročitaj uvjete